Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

KORFBALPLAATJESACTIE ALBERT HEIJN VANAF 26/10

  GEPUBLICEERD OP   5 OKTOBER 2016  |  MEER NIEUWS..  
     
  De afgelopen weken is iedereen op de foto gegaan, zowel individueel als met de teams. Dit allemaal ter voorbereiding op de aangekondigde korfbalplaatjesactie van Albert Heijn Sliedrecht. Vanaf woensdag 26 oktober is het ook daadwerkelijk mogelijk de plaatjes te gaan sparen.

Op vrijdag 21 oktober wordt het eerste album overhandigd aan voorzitter Rick Landa, uit handen van Hans de Ligt van Albert Heijn Sliedrecht. Dit gebeurt in onze kantine tussen 18:30 uur en 19:30 uur en iedereen is daarvoor van harte uitgenodigd! Ook kunnen leden vanaf dan een eigen album (gratis) ophalen in de kantine.

Actievoorwaarden
De actie begint op 26 oktober en loopt tot en met eind december 2016 (Zolang de voorraad strekt). Bij iedere € 15,- aan boodschappen (exclusief postzegels, strippenkaarten, tabak en sigaretten, uitgekeerd statiegeld, drogisterijartikelen en zuigelingenvoeding) ontvang je gratis een pakje korfbalplaatjes.

Iedere week zijn er meerdere producten met gratis zakje korfbalplaatjes te verkrijgen. Deze zakjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn Sliedrecht. Alle leden ontvangen een boek, in de losse verkoop kost een boek € 2,95.


 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca