Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWS OVER DE ROMMELMARKT

  GEPUBLICEERD OP   5 OKTOBER 2016  |  MEER NIEUWS..  
     
  De rommelmarkt van 201324 juni 2017 is nog ver weg maar op het prikbord in de kantine hangt een lijst waarop je alvast aan kan geven als je iets wilt doen voor de rommelmarkt. Ook bij de voorbereidingen hebben we jullie hulp hard nodig.

Dit kan bijvoorbeeld een keer meerijden zijn met de aanhangwagen om spullen op te halen of het sorteren van de spullen in de loods. Als je het bijvoorbeeld leuk vindt om zelf iets te maken dan kan dat natuurlijk ook. Te zijner tijd kunnen dit bijvoorbeeld bloemstukjes zijn of taarten bakken maar nu kan je ook al denken aan bijvoorbeeld het maken van leuke fotolijstjes, snuisterijen of …. Weet je nu al dat je ook de 24e er zeker bij bent en wilt helpen. Zet het alvast op de lijst. Heb je andere ideeën, geef het gerust aan.

SPULLEN OPHALEN
Woensdag 26 oktober tussen 19.00 - 21.00 uur kunnen bruikbare spullen opgehaald worden voor de rommelmarkt. We komen dan met een aanhangwagen bij je langs. Ook als je eerder al veel spullen hebt, kunnen we het ophalen. Stuur dan even een mail naar rommelmarkt@skcmerwede.nl om een datum af te spreken. Heb je maar een paar doosjes, dan kan je de spullen ook zelf brengen. Op woensdag 23 november en woensdag 14 december van 19.00 - 21.00 kunnen zijn wij in de loods aanwezig. De loods staat tussen het adres Molendijk 218 en Baanhoek 12 in.

Omdat we nog geen andere locatie hebben gevonden, nemen we geen zware kasten, bankstellen e.d. mee.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca