Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWE WEBSITE VOOR MERWEDE/MULTIPLAAT

  GEPUBLICEERD OP   7 OKTOBER 2016  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zoals elders op de site te lezen is dat Merwede een nieuwe hoofdsponsor heeft, betekent dit ook dat de website flink op de schop is gegaan. Voor internetbegrippen stond de oude website op de rand van de pensioensgerechtigde leeftijd. Deze nieuwe website kan er voorlopig weer tegenaan. Naast de stijl van de website is ook het gebruikersgemak verhoogd.


Competitie APARTE SECTIE VOOR JEUGDLEDEN

De jeugdleden vormen ongeveer de helft van de vereniging. Voor niet iedereen is altijd even duidelijk hoe onze vereniging draait en bij wie je moet zijn. Door een aparte kop in het hoofdmenu op te nemen is alle informatie over de organisatie van de jeugd nu gecentraliseerd.
   
COMPETITIE-INFO DIRECT OPROEPBAAR

Via de homepage zijn verschillende zaken direct op te roepen, zoals de wedstrijden, uitslagen en standen. Deze informatie komt direct uit Sportlink van de KNKV dus is altijd het meest actueel. De uitslagen vindt je dus het snelst hier!
 Hoe werkt korfbal
   
Foto-overzichten FOTO-OVERZICHTEN!

Ook was er steeds meer vraag naar wedstrijdfotografie (en van andere activiteiten). Voorheen was het alleen mogelijk deze op Facebook te plaatsen, maar onder de kop 'Foto' worden nu ook regelmatig foto-series geplaatst van wedstrijden en activiteiten.
   
DYNAMISCHE AGENDA

De agenda heeft ook een metamorfose ondergaan. Naast een automatische bijwerkfunctie, is het mogelijk om verder dan de eerstvolgende vier evenementen te kijken. Zo kunnen activiteiten die iets verder in de toekomst liggen al eerder worden aangekondigd.
 Agenda
   

Dit zijn slechts enkele wijzigingen die de website heeft ondergaan. Zoek je nu iets wat je niet direct in de menu's terugvindt? Bezoek dan de A-Z pagina
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca