Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

COR SPRUIJT (65) OVERLEDEN

  GEPUBLICEERD OP   18 NOVEMBER 2016  |  MEER NIEUWS..  
     
  Gisteren ontvingen wij het trieste bericht dat ons gewaardeerd lid, Cor Spruijt op 65-jarige leeftijd plotseling is overleden. Zijn overlijden zal een gemis zijn voor de hele vereniging want als Cor er was, dan was hij er ook. Samen met Fanny hielden zij graag met iedereen een praatje en als je niet naar hem kwam dan kwam hij toch gewoon naar jou toe. Ook op straat of in de winkel was er altijd tijd om te groeten of even bij te kletsen.

Een groot aantal leden zal zich Cor herinneren tijdens de kantinediensten die hij samen met Fanny graag deed voor de vereniging. Het was dan gezellig aan de bar en zeker ook opgeruimd want rommel in de kantine dat kon niet.

Cor heeft een korte korfbalcarrière gehad bij de toenmalige recreanten maar vond het leuker om zijn dochters Esther en Saskia te zien spelen en offerde daarvoor veel vrije tijd op. De laatste jaren waren de zaterdagen voor de kleinkinderen. Eerst voor Denise en Anouk die ook gingen korfballen en later ook voor Sam en Bas. Ook de schoonzonen Richard en Andreas konden vaak op zijn komst rekenen. Een markant lid met een groot rood-wit hart, zo zullen wij ons Cor blijven herinneren. Wij hopen dat Fanny met kinderen en kleinkinderen een stuk troost kunnen vinden bij ons.

Bestuur en leden SKC Merwede/Multiplaat
Download de rouwkaart (PDF)

Cor Spruijt overleden
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca