Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWE SPONSOR: BAARS VERZEKERINGEN

  GEPUBLICEERD OP   16 DECEMBER 2016  |  MEER NIEUWS..  
     
  Vrijdag 16 december is het sponsor contract ondertekend tussen Merwede/Multiplaat en Baars Verzekeringen. Hiermee verbindt Baars Verzekeringen zich voor de periode van 3 jaar als shirt- en korfsponsor aan Merwede/Multiplaat. Met name dit laatste aspect is een leuk nieuwtje, sponsoring op de korven en helemaal passend bij het innovatieve kantoor wat Baars Verzekeringen is.

Nieuwe sponsor: Baars Verzekeringen

Baars Verzekeringen is een jong en fris assurantiekantoor, met een rijke bestaansgeschiedenis. Al sinds 1929 is men gespecialiseerd in verzekeringen voor particulieren en bedrijven, maar daarnaast wordt er ook advies gegeven over het afsluiten van Hypotheken en Pensioenregelingen.

Baars ontwikkelt en hanteert diverse eigen labels zoals Klassiekebolide.nl en schadebutler.nl ,waarmee één specifieke doelgroep voorzien wordt van een maatwerkoplossing of men de eigen klanten op een vernieuwende manier van dienst kan zijn.

Daarnaast is Baars ook actief op de diverse vormen van Social Media, zoals Twitter en Facebook, waarmee relaties ook op deze platforms zich kunnen informeren over verzekeringen en aanverwante zaken. Men denkt met de klant mee en is de klant van dienst met alles wat met verzekeringen te maken heeft, als deze onverhoopt een schade heeft, maar ook bij het invullen van formulieren en alle administratieve zaken.

De slogan van Baars Verzekeringen is dan ook “Wij denken aan u!”

Interesse? Bel (0184-612842 / 0184-414066) of mail (info@baarsverzekeringen.nl) met Baars, maar u kunt natuurlijk ook gewoon even binnenlopen op Kerkbuurt 17.

Ook interesse in de sponsoring mogelijkheden bij Merwede/Multiplaat ? Bel met Michel Kraaijeveld onder nummer 06- 55 08 18 87 of mail naar sponsoring@skcmerwede.nl 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca