Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

INZAMELAVOND VOOR DE ROMMELMARKT!

  GEPUBLICEERD OP   20 JANUARI 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Aanstaande woensdag is het weer zover en zijn we weer in de loods aanwezig vanaf 19:30 om “rommel” in te zamelen. Als het veel spullen zijn, kunnen we het ook weer bij u ophalen. Misschien bent u nog niet toegekomen aan de grote schoonmaak maar dan heeft u nu nog een aantal dagen om te kijken of er nog spullen bij zijn voor Merwede/Multiplaat.

Ook de spullen die u met uw kerstpakket heeft gehad en nu in de weg staan omdat u ze toch niet gebruikt, kunt u bij ons inleveren. Als je mee wilt helpen of je komt zelf spullen brengen dan is er ook de mogelijkheid om even rond te kijken of er iets voor je bij zit. Geef het even door als je komt helen via rommelmarkt@skcmerwede.nl.

Nog steeds worden er ook spullen die we hebben gekregen verkocht via Marktplaats. Neem gerust eens een kijkje op die pagina van “Winst is voor Merwede”: Misschien zit er ook wel iets voor jou bij.

 We willen ook graag de jeugd vermaken. Heb je ergens iets leuks gezien, geef het aan ons door. Ook dit jaar bieden we weer de mogelijkheid aan bedrijven om een kraam te huren. Voor maar € 75,00 heeft u al een kraam. Weet je iemand? Geef het door. Leden kunnen ook zelf een kraam huren voor € 50,00. We zijn nog op zoek naar kramen. Weet je iemand die ze even kan missen, laat het ons weten..

Tot woensdag!
De rommelmarktcommissie
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca