Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWE SPONSOR: VAN OS GROENTEN EN FRUIT

  GEPUBLICEERD OP   16 FEBRUARI 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Van Os Groenten & Fruit zal Merwede/Multiplaat C1, rondom de deelname aan het Nederlands Kampioenschap op 18 maart a.s. voorzien van de broodnodige vitamines.

Merwede/Multiplaat C1 zal, als medekoploper van de hoofdklasse korfbal, deelnemen aan het NK op 18 maart a.s. in Groningen. Met in totaal een 30-tal personen (spelers, speelsters, begeleiding, staf, ouders) die 2 dagen in het hoge Noorden zullen verblijven een logistieke operatie van formaat. Daarnaast moet er, om weer een topprestatie te kunnen leveren, uiteraard ook goed voor de inwendige mens gezorgd worden. Het vervoer en het verblijf zijn inmiddels geregeld. Het is nu aan de spelers en speelsters om hun kwaliteiten, zoals ze het hele seizoen al doen, ook tijdens het NK te tonen. Aanstaande zaterdag speelt Merwede/Multiplaat C1 de beslissende wedstrijd om het kampioenschap in de hoofdklasse tegen PKC/SWK groep C1. Zowel de nummer 1 als 2 zijn geplaatst voor het NK. Aanvang 10.00 uur in de PKC hal te Papendrecht.
 Nieuwe sponsor: Van Os Groenten en Fruit

Op de foto Guido van Os voor de winkel aan de Rembrandt laan in Sliedrecht.

Voor meer informatie over de sponsoringmogelijkheden kan contact opgenomen worden met Merwede/Multiplaat via nummer 06-55 08 18 87 of sponsoring@skcmerwede.nl
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca