Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

SPEEL VOOR MERWEDE/MULTIPLAAT MEE IN DE VRIENDENLOTERIJ!

  GEPUBLICEERD OP   16 FEBRUARI 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Aanstaande maandagavond 20 februari zal er een belavond plaatsvinden in de kantine voor de Vriendenloterij. De Vriendenloterij is een organisatie zonder winstoogmerk, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen. De helft van de inleg van de deelnemers gaat naar goede doelen. Zo kunnen we straks meespelen voor Merwede/Multiplaat in de VriendenLoterij en gaat er per lot, die een jaar meespeelt € 90,50 naar onze club!

Dus als er bijvoorbeeld 50 loten meespelen voor Merwede/Multiplaat, dan hebben we jaarlijks € 4.525,00 meer te besteden! Leden of ouders van leden zullen maandagavond gebeld worden met de vraag of ze een lot willen nemen of hun huidige lot om willen zetten naar Merwede/Multiplaat. Als je al lid bent van de Vriendenloterij kost dit je dus niets extra! Mocht je nog geen lot bij de Vriendenloterij hebben, dan is dit het ideale moment om de club te steunen en daarnaast zelf kans te maken op leuke prijzen! Hou je telefoon dus maandagavond in de gaten!

p.s. We zijn nog op zoek naar (extra) vrijwilligers om deze avond mee te helpen met het bellen van de leden. Er zal iemand van de Vriendenloterij aanwezig ter ondersteuning. Interesse? Neem even contact op met Rick Boer via rickboer@ziggo.nl of 0634130685. Alle hulp is welkom!


Vriendenloterij

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca