Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

RUIM 5000 EURO OPGEHAALD IN 1 AVOND!

  GEPUBLICEERD OP   21 FEBRUARI 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zoals in de nieuwsbrief aangegeven heeft afgelopen maandagavond de belactie voor de Vriendenloterij plaatsgevonden. Met een tiental vrijwilligers , voornamelijk uit de selectie, zijn leden gebeld met de vraag of ze voor SKC Merwede/Multiplaat mee willen spelen met de Vriendenloterij. De helft van de inleg gaat namelijk direct naar de clubkas en zal gereserveerd worden voor de sportaccommodatie.

Vriendenloterij bellers


Er zijn in totaal 40 loten verkocht en 24 loten omgezet naar SKC Merwede/Multiplaat als goede doel. Dit betekent dat de Vriendenloterij maandelijks 64 x € 6,75 = € 445,50 gaat bijschrijven op de rekening van SKC Merwede/Multiplaat. Per jaar komt dit neer op een bedrag van maar liefst € 5584,- (ervanuit gaande dat er minimaal een jaar meegespeeld wordt). Aangezien door de bellers de grens van 35+ loten is bereikt heeft de Vriendenloterij ook nog eens een eenmalige bonus van € 400,- uitgekeerd. Een geslaagde avond dus!

We hebben niet iedereen kunnen bereiken. Ben je niet gebeld gisterenavond of ben je alsnog geïnteresseerd geraakt? Via onderstaande link kun je alsnog een lot van de Vriendenloterij aanschaffen en SKC Merwede steunen. Jullie steun is erg belangrijk en uiteraard maak je zelf ook nog eens kans op leuke prijzen!

SPEEL MEE IN DE VRIENDENLOTERIJ:
KOOP EEN LOT!  

Speel je al mee met een lot in de VriendenLoterij en wil je met dat lot SKC Merwede/Multiplaat steunen? Dan kunt u dit wijzigen via de Ledenservice van de Vriendenloterij op het telefoonnummer 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Ook als je iemand kent die al lid is van de Vriendenloterij maar geen lid is van Merwede, kan Merwede steunen door het goede doel om te zetten naar SKC Merwede/Multiplaat.

Doe je liever niet mee aan een loterij maar draag je de vereniging wel een warm hart toe, dan is daar ook een oplossing voor. Je kan namelijk ook een donatie doen op IBANnummer NL50RABO0158054350 tnv SKC Merwede of sponsor worden. Neem hiervoor contact op via het e-mailadres sponsoring@merwede.nl. We willen hierbij de vrijwilligers danken voor hun inzet en de deelnemers danken voor hun bijdrage.


Vriendenloterij

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca