Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT 4, 5, 8 EN 10 KAMPIOEN!

  GEPUBLICEERD OP   21 MAART 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  In de reserve 3de klasse heeft Merwede 4 het kampioenschap weten binnen te halen. Door het onderlinge resultaat tegen NKV was het gelijkspel bij PSV in Eindhoven (16-16) voldoende om het kampioenschap veilig te stellen. Uit 14 wedstrijden werden 19 punten behaald. In totaal 8 winstpartijen, 3 keer een gelijkspel en helaas 3 wedstrijden verloren. Maar overal een zeer knappe prestatie!

Merwede 4

MERWEDE 5

Dit team werd ook in de zaal kampioen. In totaal zijn er 11 van de 12 wedstrijden gewonnen. Merwede 5 heeft een positief doelsaldo gehaald van + 116. Er werd 265 gescoord en we kregen 149 doelpunten tegen. Dit team blijft heel goed presteren!

Merwede 5

MERWEDE 8

Merwede 8 heeft tijdens de zaalcompetitie maar 1 wedstrijd punt verloren. In totaal werden uit 12 wedstrijden 23 punten gehaald. Het kampioenschap werd beslist door van de nummer 2 van de competitie met 21-14 te winnen. Doe het ze maar na!

8

MERWEDE 10

Tijdens de laatste zaalwedstrijd moest nog gewonnen worden van Oranje Zwart om naast Korbatjo kampioen te worden en Oranje Zwart van het kampioenschap af te houden. En dit is gelukt. De wedstrijd werd met 11-6 gewonnen. Hiermee komt merwede 10 in het mooie rijtje van de zaalkampioenen bij de senioren van het seizoen 2016-2017!

10

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca