Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWE SPONSOR: DE LICHTZAAK

  GEPUBLICEERD OP   5 APRIL 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  René, eigenaar van de Lichtzaak gevestigd op de Kerkbuurt 82, draagt sport een warm hart toe en verbindt zich als nieuwe sponsor aan Merwede/Multiplaat. Daarnaast is hij ook actief als organisator van Kids and Cars voor de Kerkbuurt, het evenement wat op 15 april a.s. weer een glimlach zal bezorgen bij kinderen die het minder hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten komen, om welke reden dan ook. Het meerijden in een droomauto is voor vele kinderen een grote wens. Ook dit jaar wordt de Kerkbuurt weer meegenomen in de route van de bonte stoet aan Porsches, Lamborghini's , Ferrari's en bolides van een ander merk.

Persoonlijk advies op maat
Al ruim dertig jaar levert René advies op maat, persoonlijk en vakkundig. Hij maakt graag een gedetailleerd lichtplan voor u. En omdat dit tijd en aandacht vraagt is hij hierin flexibel. Zo kunt u in de avonduren bij René terecht en komt hij, indien u dit wilt, graag bij u thuis Voor een uitgebreid lichtplan of voor wat minder ambitieuze ideeën, is René uw partner als het om verlichting gaat.

Voor meer info;
Telefoon: 0184-420 541
www.delichtzaak.com
www.kidsandcars.nl

 Nieuwe sponsor: De Lichtzaak

Voor meer informatie over de sponsoringmogelijkheden kan contact opgenomen worden met Merwede/Multiplaat via nummer 06-55 08 18 87 of sponsoring@skcmerwede.nl
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca