Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT ONTVANGT 1.355 EURO IN DE RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE!

  GEPUBLICEERD OP   24 APRIL 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  ClubkascampagneVoor het eerst is Rabobank Merwestroom dit jaar met de Clubkas Campagne gestart. Alle verenigingen in het werkgebied konden inschrijven voor deze actie. De leden van Rabobank Merwestroom konden stemmen op hun favoriete clubs. In totaal hebben 2.798 leden van de bank 13.285 stemmen uitgebracht. Er was euro 80.000 beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Merwestroom. Dit betekent dat elke stem € 6,02 waard was.

SKC Merwede/Multiplaat heeft natuurlijk ook meegedaan en had als bestedingsdoel picknicktafels voor op het terras. Van deze tafels kunnen niet alleen de leden gebruik maken, maar ook bezoekers en de leerlingen van de scholen die op ons terrein sporten.

Met deze campagne blijkt wederom dat Rabobank Merwestroom de slogan ‘een aandeel in elkaar’ meer dan waar maakt. Een groot aantal verenigingen waren aangenaam verrast door het bedrag dat zij gaan ontvangen. Tijdens een druk bezochte avond werden de bedragen bekend gemaakt. SKC Merwede/Multiplaat dankt Rabobank Merwestroom en haar leden die op onze vereniging hebben gestemd, hartelijk voor hun steun!(Ook lid worden van Rabobank? Dat kan door te klikken op onderstaande link) https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/ 

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca