Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

UPDATE: ROMMELMARKT 24 JUNI 2017!

  GEPUBLICEERD OP   12 MEI 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Er hebben zich al aardig wat mensen aangemeld als vrijwilliger voor de rommelmarkt. Super natuurlijk. We hebben alleen wel nog veel meer mensen nodig om de rommelmarkt weer tot een groot succes te maken. De kans is groot dat we je aanstaande zaterdag vragen of je kan helpen op 24 juni tijdens de rommelmarkt maar ook in de week ervoor kunnen we wel wat hulp gebruiken. Alle spullen worden dan namelijk naar het veld gebracht. De datum zal waarschijnlijk 19 juni worden en indien nodig staat ook 20 juni hiervoor gereserveerd. Vele handen maken licht werk. Dus geef je op.

Voor de 24e kan je vast nadenken of je wilt helpen bij een spel, achter een kraam wilt staan of bijvoorbeeld hamburgers wilt bakken. Heb je ons zaterdag niet gezien? Er ligt een lijst in de kantine en er hangt een lijst op het prikbord in de hal, waarop je aan kan geven dat je wilt helpen. Uiteraard kan je ons ook even aanspreken of een mail sturen.

Aanstaande maandag zijn we weer in de loods aanwezig om rommel in te zamelen. Was je van plan om naar de ledenbijeenkomst te gaan de 15e en heb je ook spullen die je in wilde leveren? Geen nood. De bijeenkomst is pas om 20:30 in de kantine en we zijn vanaf 19:00 al in de loods aanwezig. Adres van de loods: Baanhoek 4 te Sliedrecht.

We zijn nog op zoek naar knuffels. Lever ze in. Daarnaast kunnen we nog wat kramen en partytenten gebruiken. Weet je nog iemand die nog wat leuke prijzen heeft liggen voor het Rad van Fortuin of bedrijven die een kraam willen huren, geef het door. We hebben de huurprijzen van de kramen wat aangepast. Voor leden is de prijs € 35,- geworden en voor sponsoren € 50,-. Ook voor de kleine ondernemer dus zeker interessant om deze gezellige dag mee te maken.

Voor de crea onder ons: 9 juni zal er een workshop servies en glas beschilderen gegeven worden in de kantine door Jacqueline Lemmen. Doel is dat we de gemaakte spullen gaan verkopen op de rommelmarkt. Wil je je eigen creatie graag zelf houden? Dat kan natuurlijk. Neem dan je eigen servies mee wat je wilt beschilderen. De kosten van de workshop zijn € 3,- en is inclusief een bakkie koffie of thee en wat lekkers.

Schrijf je in via rommelmarkt@skcmerwede.nl en neem gerust een introducé mee. Graag opgeven voor 1 juni. We verwachten je om 19:30 uur!

De rommelmarktcommissie

ps. de rommelmarktcommissie heeft een speciale facebookpagina aangemaakt met het laatste nieuws omtrent 24 juni 2017!
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca