Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE B5, D1, D3, D4, E7, E8 EN F5 KAMPIOEN!

  GEPUBLICEERD OP   29 MEI 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Merwede/Multiplaat B5

Merwede B5

Merwede/Multiplaat D1

Zaterdag 21 mei had het moeten gebeuren tegen directe concurrent OZC in Rotterdam. De winnaar mocht zich tot kampioen kronen. Thuis was er nipt gewonnen met 9-8, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Merwede/Multiplaat creeerde veel kansen, maar kon er niet voldoende afmaken, zodat de buit in Rotterdam bleef (11-9). Zij dus kampioen. De vraag was afgelopen zaterdag of zij ook alleen kampioen zouden worden. Wij moesten maar eerst eens zien te winnen van KCR. De uitwedstrijd was in een gelijkspel geeindigd.

Ook nu bleven de ploegen de eerste helft dicht bij elkaar (ruststand 3-2). De tussenstand gaf niet de krachtsverhoudingen weer op veld. Merwede/Multiplaat had veel meer mogelijkheden om te scoren, maar hielpen er teveel om zeep. Ook in de 2e helft hetzelfde beeld, maar we bleven strijden voor de overwinning. Na een 4-4 tussenstand wisten we het gaatje te maken via 6-4 en dit tot aan het einde vast te houden. Een terechte zege. Daarna dus afwachten wat OZC ging doen in hun uitwedstrijd bij Vriendenschaar. Het geduld werd beloond, want rond 13.15 uur kwam het bericht uit Hardinxveld dat zij hadden verloren. Na het zaalseizoen dus ook weer kampioen op het veld. Een prima prestatie van het team van trainster Bernadette Struijk met de hoofdrolspelers: Rosalie Lefebre, Bo Struijk, Britt Kleijwegt, Anouk Stuij, Twan Lemmen, Luuk van der Tak, Marco Vlot en Liam Kommer.

Merwede D1Merwede/Multiplaat D3

Na een zeer spannende 11-10 overwinning (20 mei) van de koploper waardoor de stand weer gelijk was heeft D3 gisteren het kampioenschap binnen gehaald. Met maar liefst een overwinning van 19-6 tegen ADO mochten de kinderen heel hard juichen. Woensdag vieren zij het feestje nogmaals en worden ze gehuldigd! Vanwege blessures willen we ook alle invallers nogmaals bedanken voor hun inzet. Super Bedankt!!!!

Merwede D3 kampioen

Merwede/Multiplaat D4

D4

Merwede/Multiplaat E7

E7

Merwede / Multiplaat E7 is voor de tweede keer veldkampioen dit seizoen. De stijgende lijn die de E7 in de laatste (zaal)wedstrijden had ingezet werd doorgetrokken in de voorjaars veldcompetitie.

De kanjers van E7 mochten het zaterdag 21-05-2017 opnemen tegen de enige overgebleven concurrent PKC / SWKgroep E8. Wetende dat de uitwedstrijd vreselijk spannend nipt beslist werd in de laatste minuten (4-5). Dus de kids maakten hun borst nat voor een pittige return. Iedereen was in de kampioensmodus en met goed samenspel werd het een vrij gemakkelijke 8-1 overwinning neergezet. De titel was binnen! de “kinder” champagne kon ontkurkt worden. Met name door sterk verdedigen en het vlotte samenspel zijn de kinderen dit seizoen enorm gegroeid.

Niene, Dries, Elvira, Daniel Enzo en Lars en een dikke high-five van het trainers duo.


Merwede/Multiplaat E8

Merwede E8


Merwede F5

Ook het jongste team van de vereniging is kampioen geworden! Merwede/Multiplaat F5 gefeliciteerd!

Merwede F5
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca