Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

RICK LANDA TREEDT TERUG ALS VOORZITTER

  GEPUBLICEERD OP   16 JUNI 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Rick LandaNa 8 jaar voorzitter te zijn geweest van de Merwede/Multiplaat, heeft Rick Landa het besluit genomen om tijdens de eerstvolgende ledenvergadering in oktober terug te treden. Met de recente presentatie van een nieuw beleidsplan voor S.K.C. Merwede/Multiplaat is het volgens hem tijd voor een andere voorzitter.

“Ik ben van nature een mensen-voorzitter en niet zozeer een voorzitter die de nadruk ook meer gaat leggen op het besturen van een vereniging in beweging, terwijl dit laatste een essentieel onderdeel is in het beleidsplan. Het is daarom goed om plaats te maken voor een nieuwe, enthousiaste voorzitter, die het beleidsplan samen met de andere bestuursleden verder vorm kan gaan geven” aldus Rick Landa. “Natuurlijk ga ik het voorzitterschap en de contacten die voortkomen uit de functie erg missen, maar ik blijf zeker beschikbaar voor andere taken bij de vereniging”.


Adri LugthartADRI LUGTHART VOORGEDRAGEN ALS NIEUWE VOORZITTER
Het bestuur van S.K.C. Merwede/Multiplaat is verheugd dat zij een kandidaat hebben voor de opvolging. Het bestuur draagt Adri Lugthart als kandidaat voorzitter voor op de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering. Adri is voor veel leden geen onbekende. Als lid van de familie Lugthart is hij van jongs af aan al bij de vereniging betrokken als speler, maar is hij de laatste jaren ook actief betrokken bij diverse commissies. Tijdens én na de voorbereidende gesprekken heeft het bestuur unaniem uitgesproken er groot vertrouwen in te hebben dat Adri, mede vanuit zijn huidige werkzaamheden, de competenties en kennis bezit om deze geweldige vereniging in beweging verder te leiden naar de toekomst.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca