Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VAN DE VOORZITTER: AAN ALLE VRIJWILLIGERS VAN DE ROMMELMARKT

  GEPUBLICEERD OP   26 JUNI 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Aan de voorbereidingen heeft het zeker niet gelegen! Onvoorstelbaar hoeveel Merwedianen zich ingezet hebben om afgelopen zaterdag tot een succes te maken. Jammer genoeg hebben de weergoden een zonnesteek opgelopen afgelopen week. Bijna 2 weken was het zuchten onder de tropische hitte en dan uitgerekend op de dag dat het mooi weer mag zijn, is het drama.

Mijn hart deed er zeer van om al die dappere werkers in de regen te zien staan. Sommigen hadden er echt de pest in, maar gelukkig waren er ook nog veel ‘verkopers’ die de positieve kant bleven zien. Buienradar was in ieder geval de meest geraadpleegde app. Nou, die waren ook van slag want de voorspelde droge perioden bleven uit.

Maar de fruitverkopers gingen gewoon door, de meubelverkoop ging gestaag en het rad van fortuin was een groot succes, mede door de omroeper. Ook de mensen achter de schermen die je wat minder vaak zag hebben bergen werk verzet. De taartenbakkers, de kraamopbouwers, de nachtbeveiliging, de mensen achter de bar, de financiële afdeling om er zomaar een paar te noemen, allemaal hebben ze bijgedragen aan deze dag.

De meeste complimenten gaan uiteindelijk naar de Commissie Rommelmarkt. Al maanden waren zij in touw om alles in goede banen te leiden. Bergen werk zijn er verzet, vele avonden lang. Hen gunde ik zo graag een stralende dag met veel kopers en een gigantische omzet. Nee, aan de organisatie lag het zeker niet. Toch is het achteraf nog niet eens tegen gevallen met de omzet, (behalve het bier dan) en heeft het de vereniging uiteindelijk nog een mooi bedrag opgeleverd!

Ondanks het druiligere weer hebben alle vrijwilligers het voor elkaar gekregen om vandaag voor mij in ieder geval nog de zon te laten schijnen!

Allemaal bedankt.
Rick Landa
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca