Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

ONDANKS REGEN, MOOIE ROMMELMARKTOPBRENGST

  GEPUBLICEERD OP   28 JUNI 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Na maanden lang voorbereiden, spullen ophalen en sorteren, activiteiten regelen, vergaderen was het afgelopen zaterdag zover. Alle ingrediënten waren aanwezig om er een mooie succesvolle rommelmarkt van te maken. Vrijdag was het heerlijk weer om alle spullen neer te zetten en de kramen op te bouwen. Vele handen maken licht werk en dat hebben we zeker ook zo ervaren, omdat er vele vrijwilligers aanwezig waren en tijd hadden vrijgemaakt om alles neer te zetten.

Ondanks het regenachtige weer op de dag zelf stonden er al vroeg mensen voor het hek te wachten en was het bij het openen van het hek weer hollen.. helaas zorgde de regen, wat maar aanhield, ervoor dat er niet veel aanloop was. Waar vaak wordt gezegd dat de regen de pret niet mocht drukken, ging dit niet op voor de rommelmarkt. De spullen werden nat en vrijwilligers zijn verregend. Maar iedereen heeft geprobeerd om het beste eruit te halen en we hebben met elkaar er toch een leuke dag van weten te maken!

De verkoop van de oliebollen en het Rad van Fortuin met vele mooie prijzen zoals o.a. een reischeque en als hoofdprijs een ballonvaart voor 2 personen, waren een succes! We feliciteren Jorn Speksnijder met de gewonnen ballonvaart. Denise Stuy en Britt Kleijwegt wisten de meeste doelpunten te maken met snel doelen. Jamie Lugthart en Celeste Val hebben de mooiste kleurplaat gemaakt en hiermee een zak snoep van 500 gram gewonnen.

Natuurlijk had deze dag niet zo goed kunnen verlopen zonder de hulp van alle vrijwilligers (ca. 130!) en de diverse sponsoren. Wij willen deze dan ook allemaal bedanken! Het is geen doen om alle vrijwilligers en sponsoren bij naam en toenaam te noemen. Wel willen we meneer Van Eijk in het bijzonder bedanken voor het kosteloos beschikbaar stellen van de loods, waar alle spullen opgeslagen waren. Bij het organiseren van zo’n activiteit zoals de rommelmarkt, waar veel tijd en energie in gaat zitten, is maar weer gebleken dat onze vereniging beschikt over een groot aantal leden die zeer betrokken zijn. De saamhorigheid, inzet, doorzettingsvermogen, gezelligheid en sportiviteit van de vrijwilligers maakt dat deze dag toch succesvol was. Zonder jullie hadden we het niet kunnen doen!

Ondanks het slechte weer en daardoor een klein bezoekersaantal heeft de rommelmarkt een bedrag opgeleverd van ca. € 3.700,-. Daarnaast zijn er spullen verkocht via Marktplaats wat een bedrag heeft opgeleverd van ca. € 1.440,-. Het totaal bedrag wat is opgehaald bedraagt ca. € 5.140,-. Gezien de omstandigheden is dit een mooi bedrag, wat goed gebruikt kan worden voor een nieuwe sportaccommodatie.

Mooie spullen die niet zijn verkocht zullen alsnog via marktplaats te koop worden aangeboden via Marktplaats. Ook kunt u de vereniging steunen door mee te spelen met de Vriendenloterij of mocht u al meespelen dan kunt u uw lot van de Vriendenloterij aan onze vereniging koppelen.

Groeten,
De rommelmarktcommissie
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca