Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

JONGEREN MET INTERNATIONALE AMBITIES GEZOCHT

  GEPUBLICEERD OP   13 JULI 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Wil je je grenzen eens verkennen en heb je zin in een mooi internationaal avontuur waarin je het opdoen van nieuwe kennis en ervaring kunt combineren met je favoriete korfbalsport dan moet je zeker snel verder lezen!

De Stichting Stedenband Sliedrecht-Orãştie is op zoek naar 8 jongeren van 15 t/m 20 jaar die deel willen nemen aan een stageproject in Roemenië en zij heeft daarvoor de samenwerking gezocht met Merwede/Multiplaat. Tot en met 1 augustus kun je je opgeven bij Johan Lemmen of bij de Stichting Stedenband Sliedrecht - Orãştie. Ben je ouder of jonger dan 15-20 jaar? Neem dan ook contact op en wie weet kun je gewoon mee!

In bijgevoegde brief vinden jullie de uitnodiging van de stichting evenals het gewenste profiel. Het bestuur van Merwede/Multiplaat is enthousiast over deze unieke mogelijkheid en nodigt jullie dan ook van harte uit om te reageren. Het biedt je de kans om internationale ervaring op te doen op thema’s waar jullie affiniteit mee hebben vanwege bv je studie, werk of anderszins.

Thema’s waarin je je wellicht verder wilt verdiepen en die passen bij je vakkenpakket of je baan. Daarnaast maak je kennis met de Roemeense cultuur en vertegenwoordig je Sliedrecht en Merwede/Multiplaat in Orãştie waar je contact hebt met jongeren uit die plaats en waar je d.m.v. een korfbalclinic de sport mag promoten. Wellicht lukt het zelfs om een aantal korven en andere materialen te verzamelen die we kunnen schenken.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca