Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

ASPECT ICT EN DE GIESSEN KANTOOREFFICIENCY VERLENGEN CONTRACT

  GEPUBLICEERD OP   10 JULI 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Wij zijn verheugd dat deze 2 gerenommeerde Alblasserwaardse ondernemingen zich wederom voor 3 jaar als sponsor aan onze vereniging verbonden hebben.

Aspect | ICT biedt ict-diensten, advies en hulp bij ingebruikname- en benutting van automatisering. Het bedrijf kijkt naar het totale ict-landschap van organisaties en legt daarin de focus op de ondersteuning van primaire bedrijfsprocessen. Een optimale bedrijfsvoering bij de klant is daarin het uitgangspunt. “We monitoren de ontwikkelingen bij de klant, echt meekijken dus. Maar we kijken ook verder met de klant naar de ontwikkelingen in zijn markt om daar snel op in te spelen en actief verbeteringen aan te kunnen dragen.”

De Giessen Kantoorefficiency houdt zich al meer dan 34 jaar bezig met ‘alles voor kantoor en werkplek.’ Ondernemers zijn het liefst bezig met klanten en bedrijfsprocessen. Het optimaal inrichten van een kantoor of werkplek wordt daarom al gauw ‘bijzaak’, terwijl het wel degelijk essentieel is voor de gezondheid en werkprestatie van medewerkers. “Laat het aan ons over”, adviseert de Giessen

De Giessen richt zich namelijk op het volledig ontzorgen van bedrijven. Of het nu om projectinrichting gaat, een presentatieoplossing, printen, kantoorartikelen of hardware.

Aspect | ICT en de Giessen Kantoorefficiency vindt u beide aan de Handelsstraat 4 te Hardinxveld Giessendam.

Voor meer informatie over de sponsoringmogelijkheden kan contact opgenomen worden met Merwede/Multiplaat via nummer 06-55 08 18 87 of sponsoring@skcmerwede.nl
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca