Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDIANEN BRENGEN KORFBAL NAAR ROEMENIË!

  GEPUBLICEERD OP   6 SEPTEMBER 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Over een aantal weken vertrekt een groep Merwedianen naar Roemenië, waar ze hun grenzen gaan verkennen. Hier gaan ze kennis en ervaring op doen tijdens een internationaal avontuur in Orãştie in combinatie met onze favoriete sport, korfbal! De reis maakt onderdeel uit van de stedenband die er is tussen Sliedrecht en Orãştie.

In Orãştie volgen ze stageprojecten m.b.t. verschillende onderwerpen zoals, milieu, sport, educatie en zorg. Daarnaast organiseren wij een 2-daagse korfbalclinic voor Roemeense studenten om korfbal in Orãştie te introduceren. Om de gemeente van Orãştie en de organisatie van ons project te bedanken wil de groep kleine geschenken in de vorm van ‘oud-Hollandse pakketten’ meenemen. Om dit voor elkaar te krijgen hebben ze een budget van 100 euro nodig. Jullie kunnen hen daarbij helpen. We willen proberen om zoveel geld in te zamelen door een lege-flessen-actie op te zetten. Alle lege flessen kunnen vanaf 4 september in de kantine worden ingeleverd en verzameld. Er staat onder het dartbord een grote vuilniszak waar je ze in kunt doen.

We hopen op jullie medewerking en heel veel lege flessen!

WIE GAAN ER ALLEMAAL MEE?
Tim Roskam, Nina Amersfoort, Roy de Bruin, Joran van Eijl, Merel Kraaijeveld, Floor van den Herik, Sanne Roskam, Denise Stuij, Mark van Eijl en Mariëtte van der Sman


Roemnie
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca