Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

UPDATE (2): TEAMS IN NIEUWE SPONSORKLEDING!

  GEPUBLICEERD OP   4+11+18 DECEMBER 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen weken zijn de nieuwe sponsor tenues officieel overhandigd aan de spelers en speelsters van de diverse teams van SKC Merwede/Multiplaat. Door een brand bij de leverancier was er veel kleding verloren gegaan en heeft de presentatie van de nieuwe tenue's even op zich moeten laten weten. Dit weekend kregen veel teams dan eindelijk hun kleding en konden ze met de trotse sponsoren op de foto.

Baars Verzekeringen
MERWEDE/MULTIPLAAT D3


Ook Baars Verzekeringen wordt bedankt voor hun sponsoring van Merwede/Multiplaat D3! Van links naar rechts: Twan Plazier (trainer), Job Elshout (trainer), Ronald Korporaal (coach), Rian Stigter (namens Baars verzekeringen), Adri Lugthart (voorzitter SKC Merwede/Multiplaat) en op de voorgrond de trotse D3.O2 Accountants
MERWEDE/MULTIPLAAT B1


Één van onze trouwe sponsoren ‘O2 Accountants’ heeft ervoor gezorgd dat de B1 voorzien is van nieuwe spelersshirts, trainingspakken en sporttassen. O2 accountants verbindt zich al jaren aan de vereniging door verschillende vormen van sponsoring. Advies- en accountancybureau O2 accountants staat voor professionaliteit, pragmatisch en toegevoegde waarde. Een bedrijf dat onder andere als kernwaarde doelgericht en efficiënt adviseren hoog in het vaandel heeft staan waarbij ze denken als accountants en handelen als ondernemers. Van links naar rechts: Reijer vd Herik (sponsor commissie SKC Merwede/Multiplaat), Hans Liefrink (namens sponsor O2 accountants), Mark van Eijl (trainer), Theo Struik (trainer) en Paula van Eijl (namens bestuur SKC Merwede/Multiplaat) en op de voorgrond de talenten van de B1.

Merwede B1


Hoogendoorn Keukens
MERWEDE/MULTIPLAAT B2


Van links naar rechts: Reijer vd Herik (sponsor commissie SKC Merwede/Multiplaat), Mark Hogendoorn (namens Hogendoorn Keukens), de trotse B2, Jelle Wienk (trainer), Dennis van Eijl( trainer) en Paula van Eijl (namens bestuur SKC Merwede/Multiplaat).

Merwede B2


Onderling Fonds
MERWEDE/MULTIPLAAT D1


Adri Lugthart (voorzitter SKC Merwede/Multiplaat), Sharon Verheij (trainer), Jean Louis Michiels e (commercieel verantwoordelijke namens sponsor Onderling Fonds), John Hofland (namens bestuur Onderling Fonds), Jeffrey van Son (trainer) en Jan van Es (voorzitter Onderling Fonds) en op de voorgrond de talenten van de D1.

Merwede D1


Onderling Fonds

MERWEDE/MULTIPLAAT E2


Adri Lugthart (voorzitter SKC Merwede/Multiplaat), Jean Louis Michielse (commercieel verantwoordelijke namens sponsor Onderling Fonds), John Hofland (namens bestuur Onderling Fonds), Jan van Es (voorzitter Onderling Fonds), Ramon van Meeteren (trainer), Ben Broekhuizen (trainer) en op de voorgrond de jongens en meisjes van de E2.

Merwede E2


Van Dijk Hypotheken en Verzekeringen
MERWEDE/MULTIPLAAT D2


De komende 3 jaar zal de naam van van Dijk verzekeringen aan dit team verbonden zijn. Van links naar rechts : Robin Koppen (trainer), Saskia van den Haak (namens van Dijk verzekeringen), de trotse D2, Mirjam van der Valk (namens van Dijk verzekeringen), Leon Honkoop (trainer) en Adri Lugthart (voorzitter SKC Merwede/Multiplaat)

Van Dijk Verzekeringen 

Boekhandel & Drukkerij De Waard

MERWEDE/MULTIPLAAT A1


De komende 3 jaar zal de naam van de Waard drukkerij & boekhandel opnieuw aan Merwede/Multiplaat A1 verbonden zijn. Van links naar rechts: Ronald Roskam (namens bestuur SKC Merwede/Multiplaat), Michel Kraaijeveld (sponsor commissie SKC Merwede/Multiplaat), de talenten van de A1, Andrea Landa (trainer) en Berry Faro (namens de Waard drukkerij & boekhandel)Florys

MERWEDE/MULTIPLAAT B4


De komende 3 jaar zal de naam van Florys aan dit team verbonden zijn. Marco Visser (namens Florys), Adri Lugthart (voorzitter SKC Merwede/Multiplaat), de trotse B4, Jelle Bijlsma (trainer), Martijn Hagen (trainer) en Michel Kraaijeveld (sponsor commissie SKC Merwede/Multiplaat).
Spieren voor Spieren
MERWEDE/MULTIPLAAT F2 en F3


Zaterdag 2 december werden de F2 en F3 in het nieuw gestoken door de gulle gift van een anonieme sponsor. Vanuit de sponsorcommissie is gezocht naar een goed doel om hieraan via shirt reclame extra aandacht te besteden. Dat is Spieren voor Spieren geworden, want het is niet vanzelfsprekend dat een kind kan sporten!Van Links naar rechts: Michel Kraaijeveld (sponsor commissie SKC Merwede/Multiplaat), de spelers en speelsters van F2/F3, Esmay Klompenhouwer (namens Spieren voor Spieren) en Adri Lugthart (voorzitter SKC Merwede/Multiplaat)
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca