Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWE SCHEIDSRECHTERS GESLAAGD

  GEPUBLICEERD OP   18 DECEMBER 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zaterdag 16 december zijn er 5 Merwedianen als scheidsrechter geslaagd. Sofie Kamperman en Marcella Roskam haalden het E/F diploma. Roy de Bruin en Reijder van den Herik haalden het B/C/D diploma. Deze scheidsrechters krijgen een scheidsrechters shirt namens de vereniging.

Leon Honkoop is geslaagd en mag als KNKV scheidsrechter wedstrijden bij andere verenigingen in het wedstrijdkorfbal gaan fluiten. Hij heeft een sponsorpak van Sportshop Andre Vlot gekregen. Daarnaast heeft hij een sporttas van de vereniging gekregen en krijgt hij nog een KNKV scheidsrechtersshirt.

Scheidsrechters veel plezier bij het fluiten van de wedstrijden! Alle begeleiders hartelijk bedankt voor jullie inzet tijdens het begeleiden van deze scheidsrechters en jullie positieve bijdrage aan dit behaalde resultaat. We zijn nog bezig met het opleiden van nieuwe scheidsrechters. Lijkt het je ook wat om scheidsrechter te worden neem dan contact op met Olaf Wienk, Gerard van Eijl of Marcella Roskam. Je kan natuurlijk ook even aan de nieuwe scheidsrechters vragen wat hun ervaringen zijn!
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca