Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VAN DE VOORZITTER: TERUGKIJKEN EN VOORUITBLIKKEN

  GEPUBLICEERD OP   20 DECEMBER 2017  |  MEER NIEUWS..  
     
  Adri Lugthart, nieuwe voorzitter Merwede/MultiplaatM’n eerste weken als voorzitter zitten erop en we zijn ons alweer aan het ‘opmaken’ voor de kerstdagen en de jaarwisseling. De tijd vliegt! Voor mij persoonlijk is deze tijd er een van terugblikken én vooruitkijken en hierin wil ik jullie graag meenemen.

Qua werk is het een bewogen jaar geweest; ik heb er een bedrijfsonderdeel bij gekregen waarvoor mooie plannen gemaakt worden. Privé was er ook het nodige denkwerk, na de vraag van Rick en het bestuur of ik de voorzittershamer zou willen overnemen. Nadat ik ja had gezegd volgde de voorbereidingen en het samen met het bestuur bedenken waar we de komende jaren de focus op willen én moeten gaan leggen. Vervolgens de ledenvergadering met de verkiezing. Toen ik op de avond zelf naar de kantine ging, moet ik eerlijk bekennen, klonk er wel een stemmetje in m’n hoofd: waar begin ik aan…?!

Maar de “wittebroodsweken” hebben we met elkaar prima doorstaan. We hebben een mooi bedrag gekregen van Stichting De Kaai, maar ook al de nodige uitdagingen voor de kiezen gehad met het organiseren van een “pop up kantine“. Dank voor ieders inzet. En het is nog gezellig ook!

Jullie hebben ook kunnen lezen in de nieuwsbrief dat het gelukt is om twee kandidaat bestuursleden, in afwachting van hun formele benoeming in een ledenvergadering, te laten meedraaien. Kees Cleton voor Facilitaire Zaken en Gerard Kraaijeveld voor Vrijwilligers & Activiteiten. Fijn dat het gelukt is om deze twee posten al in te vullen.

Tevens hebben we twee leden (Jeanine van Ballegooijen en Lydia Nederlof) bereid gevonden om te starten met het maken van functiebeschrijvingen. We hopen hiermee voor iedereen duidelijkheid te krijgen in wat er van iemand verwacht wordt bij een bepaalde functie binnen onze vereniging en dat iemand beter te ‘verleiden’ is om iets binnen onze vereniging te doen. Overigens kunnen deze twee best nog wat hulp gebruiken, want vele handen maken licht werk. Dus heb je bijvoorbeeld een P&O achtergrond en vind je het leuk om een tijdelijke klus op te pakken? Meld je dan aan bij Gerard Kraaijeveld.

Kortom…we hebben, net als velen van jullie, niet stil gezeten! Ook leuk om vermelden is de verdiende gemeentepenning van Rick Landa en het feit dat ik de afgelopen tijd bijna wekelijks in De Stoep was om aanwezig te zijn bij het uitreiken van sponsorkleding! Wat is ook deze groep vrijwilligers hard bezig geweest zeg!

Volgend jaar hoop ik als voorzitter op een jaar waarin we als bestuur verder gaan groeien in onze toch wel veranderende rollen voortkomend uit het beleidsplan. Ook hoop ik dat het gaat lukken om op alle posities de juiste ‘handen’ te vinden om het vervolgens met elkaar nóg beter te maken.

Voor nu wens ik iedereen, namens het hele bestuur, fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling toe. We gaan er, hopelijk in goede gezondheid, met elkaar en voor elkaar een mooi jaar van maken!

Namens het bestuur

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca