MERWEDE/MULTIPLAAT D1 BEKERT VERDER!

GEPUBLICEERD OP   21 DECEMBER 2017  |  MEER NIEUWS..

Vrijdag 15 december heeft Merwede/Multiplaat D1 de volgende ronde bereikt van de Zuid-Holland Korfbal Cup, ten koste van Movado D1. In de eerste helft waren er weinig doelpunten te noteren. Na een 1-0 achterstand werd de rust bereikt met een 1-2 voorsprong.

In de rust werd benadrukt dat er op dezelfde manier verder moest worden gespeeld, alleen dat de kansen moesten worden afgemaakt. De kinderen pikten dit op en walsten in de 2e helft over Movado heen. Mede door ijzersterk verdedigen stond er aan het eind van de wedstrijd een stand van 2-8 op het scorebord! Een prima prestatie na een goede wedstrijd!

Enkele foto's van de wedstrijd

De volgende wedstrijd zal worden gespeeld tegen Kinderdijk D1, een ploeg die de D1 ook tegenkomt in de competitie!