Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

HOE IS HET NU MET.. RICK LANDA

  GEPUBLICEERD OP   2 JANUARI 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Rick Landa gemeentepenningHet is inmiddels alweer ruim 2 maanden geleden dat ik de voorzittershamer mocht overdragen aan Adri Lugthart. Het is wel even wennen. Ruim acht jaar lang ben je nauw betrokken bij de in en outs van de vereniging en plotseling stopt dat. Een vreemde gewaarwording en moest ik mij echt wel eens inhouden om niet gelijk te gaan regelen als er zich iets voordeed. Ik begin het wel steeds beter onder de knie te krijgen en kan meer afstand nemen. Tegelijkertijd realiseer ik mij ook dat er echt ontzettend veel werk verzet wordt door velen. Ook het bestuur van Merwede/Multiplaat is bijna dagelijks in touw om alles in goede banen te leiden. Juist daarom ben ik enthousiast over de toetreding van 2 nieuwe bestuursleden. Ik ben er zeker van dat Kees en Gerard van grote toegevoegde waarde zullen zijn.

Ik wil ook nog iets anders met U delen; Enige tijd geleden deed de Gemeente Sliedrecht een oproep om personen voor te dragen voor de Vrijwilligerspenning. Ik heb lang nagedacht wie ik hiervoor zou willen voordragen en kwam tot de conclusie dat teveel vrijwilligers recht zouden hebben op deze mooie waardering en heb ik de gemeente daarom verzocht om de penning uit te reiken aan de nieuwe voorzitter als blijk van waardering als ex-voorzitter voor alle vrijwilligers bij Merwede/Multiplaat. Helaas ontving ik een schrijven van de gemeente dat dit niet toegestaan is. Ik baalde er enorm van en was op zijn zachtst gezegd niet blij met ons gemeentebestuur! Enige weken geleden werd ik gevraagd om een oefenwedstrijd van de A1 te jureren. Zij wilden graag met de schotklok oefenen. Samen met Marcella, een thermoskan koffie en wat koekjes reed ik naar de Lockhorst. De zaal was nog leeg (erg vreemd want het was al minder dan een half uur voor de wedstrijd?). Ik ging alvast maar de tafel neerzetten en wat koffie inschenken voor ons. Toen riep Marcella dat de wedstrijd hier niet doorging. Ik vond het maar een vreemde toestand en had nog niets in de gaten. We gaan dan zeker naar de Stoep dacht ik nog, maar eenmaal buiten liepen wij richting het zalencentrum. Toen begon het te dagen en bij binnenkomst zag ik mijn familie en een afvaardiging van het bestuur al zitten en had ik in de gaten dat ik op een hele slimme wijze was meegelokt. Ik waardeer het enorm dat het bestuur mij heeft voorgedragen voor de penning en ik deze uit handen van wethouder Hanny Visser mocht ontvangen. Maar zoals ik al eerder schreef vind ik dat deze blijk van waardering voor alle vrijwilligers zou moeten zijn en ben ik aan het verzinnen hoe ik deze penning een plaats kan geven in onze kantine.



Vanaf deze plaats wil ik ook iedereen een voorspoedig en sportief 2018 toewensen alhoewel mijn gedachten ook zijn bij diegenen voor wie het komend jaar heel moeilijk zou kunnen worden.

Rick Landa.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca