Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

SPELREGELBEWIJS WORDT VERPLICHT

  GEPUBLICEERD OP   24 JANUARI 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  "Als je een spel wilt spelen, moet je de regels kennen"

Bij de jeugdteams zijn we vorig jaar gestart met het behalen van het spelregelbewijs. Vanaf het komende seizoen is het voor de senioren vanuit het KNKV verplicht om het spelregelbewijs in het bezit te hebben. Vanaf 2019 is dat ook voor de A-spelers verplicht. Degene die al een scheidsrechtersdiploma hebben zijn vrijgesteld en hoeven het spelregelbewijs niet te halen (je bent natuurlijk wel welkom op de spelregelavond).

Om de senioren en A-spelers te ondersteunen bij het behalen van het spelregelbewijs (Korfbalmasterz) worden er spelregelavonden georganiseerd. Voor de 1ste en 2de selectie is dit op maandagavond 5 februari 2018 vanaf 20:00 uur in de kantine van onze vereniging.

Tijdens deze avond komen de spelregels uitgebreid aan bod, er is ruimte om vragen te stellen en te oefenen met de vragen voor het spelregelbewijs.

Om te laten zien dat je de spelregels kent, ga je daarna een spelregelbewijs halen. Hiervoor worden vervolgavonden gepland. Voor de 1ste en 2de selectie is dit op 5 maart en 19 maart 2018. Op deze avonden ga je via internet toetsen maken (als je goed geoefend hebt zie je de filmpjes terug komen) en als je alle toetsen doorlopen hebt krijg je het Korfbalmasterz diploma.

Mogelijkheden om alvast te oefenen:
- Oefenen spelsituaties en oefentoetsen
- Spelregels KNKV
- Officiële spelregels

De overige senioren en spelers van de A-teams die volgend jaar naar de senioren gaan worden hiervoor nog uitgenodigd. Zijn er nu al vragen? Neem dan contact op met ons. Mailen kan naar Marcella@r-roskam.demon.nl

Gerard van Eijl
Olaf Wienk
Marcella Roskam
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca