Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

FLORYS BREIDT SPONSORING UIT

  GEPUBLICEERD OP   07 FEBRUARI 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Met Florys uit Hardinxveld-Giessendam heeft SKC Merwede/Multiplaat er weer een ‘’nieuwe’’ sponsor bij. Maar natuurlijk is dit al een oude bekende, sinds een aantal jaar zijn ze al zichtbaar op het complex aan de Thorbeckelaan als bord en team sponsor. En nu dus ook in sporthal de Stoep, pal naast het scorebord dus niet te missen !

Kent u Florys nog niet? Dat kan kloppen! Medio juli 2017 hebben Draad Juristen, BOP ICT & Online, BOP administraties en Flexoptimalisatie hun krachten gebundeld onder de naam ‘Florys’. Marco Visser is directeur van Florys Financieel en tevens lid van de sponsorcommissie van Merwede/Multiplaat: “Onze naam betekent bloeiend en voortvarend. Wij hebben als doel om mensen en organisaties tot bloei brengen.” Florys helpt bedrijven om mens en werk in één lijn te brengen met de gestelde strategische keuzes. Het biedt oplossingen die elkaar aanvullen en versterken. Van het aantrekken van talentvolle medewerkers door de specialisten van Intro Personeel tot en met administratieve, financiële, juridische, fiscale, HR- en IT-ondersteuning door de specialisten van Florys. Samen creëren ze maximale synergie voor uw organisatie.

Florys

Bijschrift foto: Marco Visser (directeur Florys Financieel) en Michel Kraaijeveld (sponsor commissie SKC Merwede/Multiplaat)
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca