Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWE SPONSOR: EXPERT

  GEPUBLICEERD OP   12 FEBRUARI 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine of vaatwasser ? Of wellicht wilt u een nieuwe flatscreen, homecinema systeem of laptop ? Bij Expert Hardinxveld-Giessendam vindt u een zeer ruim assortiment op het gebied van home-electronica; witgoed, computers en laptops, telefoons & tablets, audio, televisies, huishoudelijke apparatuur en alles op het gebied van koken.

Bij Expert Hardinxveld-Giessendam geeft men graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Zij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, zij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Expert Hardinxveld-Giessendam is vanaf nu ook sponsor bij SKC Merwede/Multiplaat, het bekende oranje logo zal goed zichtbaar zijn in sporthal de Stoep en op het mooie sportcomplex aan de Thorbeckelaan. U vindt Expert aan de Stationsstraat 29 te Hardinxveld-Giessendam. Telefonisch bereikbaar via 0184 612425.

Expert Dukel

Bijschrift foto: Anita Brouwer van Expert Hardinxveld-Giessendam en Michel Kraaijeveld sponsor commissie SKC Merwede/Multiplaat)
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca