Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

  GEPUBLICEERD OP   17 FEBRUARI 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Ook dit jaar doet onze club weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Vorig jaar hebben we aan deze campagne € 1.355,- overgehouden en dit jaar hopen we natuurlijk op een net zo mooi of zelfs mooier bedrag. We willen het geld gebruiken voor de nieuwe inrichting van de kantine.

Hoe werkt het?
Rabobank Merwestroom steunt met de Rabobank Clubkas Campagne verenigingen en stichtingen in onze regio. Van 27 maart tot en met 10 april kunnen leden van Rabobank Merwestroom stemmen uitbrengen op vijf verschillende clubs. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger het bedrag voor die vereniging. We zoeken daarom zoveel mogelijk leden die op Merwede/Multiplaat willen stemmen!

Nog geen lid van de bank?
Let op: niet alle klanten van Rabobank Merwestroom zijn automatisch ook lid. Alleen leden mogen stemmen op hun favoriete verenigingen. Ben je nog geen lid, maar wel klant? Dan kun je een lidmaatschap aanvragen via www.rabobank.nl/leden. Als je dit voor 1 maart 2018 doet, krijg je automatisch een stemcode om te kunnen stemmen.

Promoot de Rabobank Clubkas Campagne
Omdat alle leden vijf stemmen krijgen en iedere stem op een andere vereniging ingezet moet worden, is het goed om de clubkas campagne ook te promoten onder bekenden die zelf geen lid zijn van Merwede/Multiplaat. Zij kunnen namelijk wel een stem uitbrengen op onze vereniging.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca