Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWE SPONSOR: ORCHIS UITVAARTZORG

  GEPUBLICEERD OP   19 FEBRUARI 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Wij zijn blij ook Orchis Uitvaartzorg te mogen verwelkomen als sponsor bij SKC Merwede/Multiplaat. Zij zullen zichtbaar worden in zowel sporthal de Stoep als op het sportcomplex aan de Thorbeckelaan.

Afscheid nemen van een dierbare is een intense en verdrietige gebeurtenis. Velen worden op zo’n moment overmand door emoties en zijn door het gebeurde van hun stuk gebracht. En dat terwijl er juist dán zoveel van hen wordt gevraagd op praktisch gebied; er moeten belangrijke beslissingen worden genomen en van alles worden geregeld. Het is een situatie die vraagt om de oprechte steun en daadkracht van een deskundige, aan wie de nabestaanden alle voorkomende zaken rond het regelen van de uitvaart kunnen toevertrouwen.

Orchis Uitvaartzorg zoekt samen naar de mogelijkheden om een eigen invulling aan de uitvaart te geven. Zoals helpen bij de laatste verzorging, de rouwbrief, het dragen van de kist, het meedenken over de invulling van de afscheidsdienst. Dit alles op de een zodanige manier dat u de overledene daarin herkent.

U vindt Orchis Uitvaartzorg aan de Molendijk 69 in Sliedrecht. Orchis Uitvaartzorg is 24 uur per dag bereikbaar via nummer 0184-701 200.

Orchis uitvaartzorg

Bijschrift foto: Thea de Jong van Orchis Uitvaartzorg
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca