Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

WE GAAN WEER KLEDING INZAMELEN!

  GEPUBLICEERD OP   11 MAART 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Het is ondertussen een echte traditie geworden: kleding inzamelen voor de vereniging. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar zoveel mogelijk zakken met kleding!

De zakken met kleding kunnen van dinsdag 3 april t/m donderdag 5 april tijdens trainingstijden in de scheidsrechterskleedkamer gezet worden. Voor iedere kilo krijgt onze vereniging € 0,30, dus begin maar vast met sparen. De zakken worden binnenkort uitgedeeld, maar ook andere zakken mogen ingeleverd worden.

Naast kleding, mogen ook lakens, gordijnen, riemen, handtassen, schoenen en pluche beesten ingeleverd worden. Met vragen kun je terecht bij Jolanda de Wit.

Daarnaast zal donderdag 15 maart aanstaande Bernadette Struijk van 18:30 tot 20:00 in sporthal De Stoep aanwezig zijn waar kleding en schoenen die te klein zijn geworden ingeleverd kunnen worden.
Zij is vooral op zoek naar kunstgrasschoenen vanaf maat 35.

Ben je juist op zoek naar kleding of schoenen dan kan je aanstaande donderdag ook bij haar terecht. Ze zal de aanwezige voorraad meenemen.
Komt het donderdag niet uit? Geen probleem. Stuur dan een mail naar kleding@skcmerwede.nl, dan kan nagekeken worden of de betreffende maat nog aanwezig is.
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca