Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWE HOOFDTRAINER GEVONDEN!

  GEPUBLICEERD OP   18 MAART 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
 
Raymond Mollet Als bestuur zijn we heel blij dat we de vacature voor de trainer en coach van de selectie tot volle tevredenheid hebben kunnen invullen. Vanaf het komende seizoen is Raymond Mollet de coach van SKC Merwede/Multiplaat 1.

Na een aantal gesprekken zijn we tot de conclusie gekomen dat Raymond past bij zowel de ambitie van de vereniging als die van de spelers. We zien het komende seizoen dan ook met vertrouwen tegemoet.

Raymond Mollet is 46 jaar, getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Eindhoven. Hij heeft tijdens zijn spelerscarrière altijd bij PSV-korfbal uit Eindhoven gekorfbald. Daar heeft hij in alle selectieteams gespeeld. Op dit moment is Raymond hoofdtrainer bij Floriant in België (topleague).

Hiervoor is Raymond aan diverse teams verbonden geweest; in 2010 is hij begonnen als assistent trainer/coach bij PSV-korfbal en daar is hij doorgegroeid tot hoofdtrainer (1e klasse), vervolgens is hij assistent trainer/coach bij DSC geworden (hoofdklasse) en daarna is hij meerdere seizoenen hoofdtrainer geweest van Vobako in België (top- en promoleague).

Raymond had al na het 1e gesprek een goed gevoel overgehouden aan Merwede/Mutliplaat. Na het zien van wedstrijdbeelden en in de daarop volgende gesprekken, waaronder met een aantal selectiespelers, is dit gevoel gebleven. Ondanks de interesse van diverse andere korfbalclubs heeft hij gekozen voor onze club. Zoals hij zelf aangeeft: “De ambities van de club en de spelers en de rek die er nog in zit bij de spelers, hebben de doorslag gegeven om bij SKC Merwede/Multiplaat aan de slag te gaan.”

We wensen Raymond veel succes het komende seizoen!

Het bestuur van SKC Merwede/Multiplaat

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca