Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

HET ZAALSEIZOEN VAN MERWEDE/MULTIPLAAT A2 DOOR DE OGEN VAN DE COACHES

  GEPUBLICEERD OP   20 MAART 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Na een wisselvallig buitenseizoen, waar we naar ons zin te weinig punten hadden behaald door onze kansen niet te benutten, hebben we voorafgaand aan het zaalseizoen de doelstelling bepaald: wij worden kampioen. Door simpelweg hard te werken tijdens de training en voor elkaar door het vuur te gaan, zou het ons moeten lukken om dit te behalen. Onze afspraak met elkaar: minimaal 15 doelpunten moet genoeg zijn voor de overwinning.

De start van de competitie was voortvarend. Een makkelijke overwinning op Triade A1 werd gevolgd door het eerste puntverlies tegen SKV A1. Dit was een wedstrijd waar we vroeg op achterstand kwamen, toch de voorsprong nog wisten te pakken en uiteindelijk de wedstrijd nog bijna uit handen gaven en misschien wel blij moesten zijn met een punt. Dit gelijkspel herstelden we door direct twee keer ruim te winnen van KCC A6, spannende potjes tegen PKC A5 en een duidelijke overwinning op KC Dordrecht A1.

We waren op koers voor de bovenste plekken, er stond er alleen nog één boven ons: Korbatjo A1. Door onszelf de druk op te leggen dat deze wedstrijd gewonnen moest worden, om zo met een voorsprong de tweede helft van de competitie in te gaan, werd deze wedstrijd met veel spanning aangegaan. Na een kansrijke eerste helft die we afsloten met een 2-1 voorsprong, hebben we door goed teamwork uiteindelijke deze wedstrijd gewonnen met 14-4. YES! We staan bovenaan!

Door zelf weer een makkelijke overwinning te pakken op Triade A1 en puntverlies bij Korbatjo A1 in de voorgaande weken waar wij geen wedstrijden hadden, is het moment daar en kunnen we kampioen worden. Geen druk op de wedstrijd, rustig trainen en vooral plezier hebben. Dit resulteerde in een duidelijke overwinning op KC Dordrecht A1 waarbij we KAMPIOEN zijn geworden! Doelstelling behaald!

De laatste twee wedstrijden worden ook nog gewonnen, zodat we de competitie afsluiten met maar liefst 23 punten uit 12 wedstrijden en een doelsaldo van +111. Maar liefst 213 voor en maar slechts 102 tegen.

Merwede A2 kampioen

Wat was dit een super leuk seizoen, waarbij onze dank ook uitgaat naar het publiek wat met enige regelmaat goed aanwezig was. Dit heeft de ploeg zeker geholpen. Als laatste willen we ook alle reserves bedanken die meegegaan zijn en een bijdrage hebben geleverd aan dit succes.

Zoals op de teamfoto hieronder te zien is, zoekt deze ploeg nog een sponsor. Wij zouden het fantastisch vinden als er een sponsor gevonden wordt.

Merwede A2

Wij zijn trotse trainers die de complimenten geven aan de spelers; zij hebben het tenslotte gedaan.

Op naar het buitenseizoen, waar wij weer een uitdaging tegemoet gaan.

Bedankt voor dit geweldige zaalseizoen!

Elco & Roy
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca