Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWE SPONSOR: DE GEBITSKLINIEK

  GEPUBLICEERD OP   23 MAART 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Merwede/Multiplaat en De Gebitskliniek; een stralende combinatie!

En dat is natuurlijk vanzelfsprekend, want De Gebitskliniek, nieuwe verenigingssponsor van Merwede/Multiplaat, is in korte tijd uitgegroeid tot hét adres voor uw gebit in de Alblasserwaard. Er komen zelfs mensen vanuit heel Nederland speciaal voor de unieke service naar Sliedrecht.

De Gebitskliniek is gespecialiseerd in persoonlijke mondzorg, zoals reguliere mondzorg waaronder de halfjaarlijkse controle, en tevens in gebitsrenovatie, cosmetische tandheelkunde en gebitsprothesen. Men heeft alle specialismen in eigen huis, waaronder tandartsen, implantologen, mondhygiënisten, en tandprothetici.

Het team van De Gebitskliniek heeft liefde en passie voor het vak en behandelt klanten zoals ze zelf ook behandeld willen worden. Men neemt de tijd en geeft graag gehoor aan persoonlijke wensen. Het advies is eerlijk en vrijblijvend, je bepaalt zelf of je de behandeling inzet. Samen met de klant behaalt het team van De Gebitskliniek het beste resultaat!

En dat dit opvalt, blijkt ook wel uit de uitverkiezing tot onderneming van het jaar 2016/2017 Alblasserwaard! Tevens zijn ze met een score van 9,5 op Zorgkaart Nederland de beste beoordeelde tandartspraktijk van De Alblasserwaard.

De Gebitskliniek is gevestigd op de Kerkbuurt 126 in Sliedrecht. Ze zijn te bereiken via telefoonnummer 0184-642864 of www.degebitskliniek.nl.

De Gebitskliniek
Bijschrift foto: Eigenaar Britt Hageraats in de schitterende praktijk op de Kerkbuurt.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca