Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUW: STOEPSPONSOREN!

  GEPUBLICEERD OP   1 APRIL 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Sporthal de Stoep is al jaren dé sporthal gelegen in het hart van Sliedrecht. SKC Merwede/Multiplaat speelt al geruime jaren hun thuiswedstrijden in deze drukbezochte hal. Door de komst van een nieuwe sporthal en daarmee de verdwijning van de sponsorborden aan de wand, is de sponsorcommissie van SKC Merwede/Multiplaat onder leiding van kartrekkers Michel Kraaijeveld en Bernadette Struijk de afgelopen tijd bezig geweest om onze huidige en nieuwe sponsoren de gelegenheid te geven om te adverteren met een doek op de wanden van Sporthal de Stoep.

In de afgelopen 2 maanden hebben 30 lokale en regionale ondernemers ervoor gekozen om te adverteren in Sporthal de Stoep. Donderdag en vrijdag is een team van vrijwilligers bezig geweest om alle doeken te spannen en te bevestigen aan de wanden. De achterwand is volledig volgehangen met prachtige doeken en na de zomer zullen ook de zijwanden 'bekleed' worden.

Stoepsponsor   Stoepsponsor
     
Stoepsponsor   Stoepsponsor


Wilt u na dit aanzicht niet achterblijven en heeft u ook interesse in zo'n prachtig doek met uw bedrijfslogo? Kijk dan voor meer informatie op www.stoepsponsor.nl 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca