Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VAN DE VOORZITTER: TERUGBLIK ZAALSEIZOEN

  GEPUBLICEERD OP   1 APRIL 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Adri Lugthart, nieuwe voorzitter Merwede/MultiplaatBeste leden, mijn eerste zaalseizoen als voorzitter zit er op! Een periode met de nodige sportieve hoogtepunten, zoals een aantal (bijna) kampioenschappen.

Bij een paar (niet alleen kampioens-) wedstrijden was ik getuige van het mooie spelletje korfbal en werd de gekozen besturingsfilosofie “met elkaar en voor elkaar” niet alleen op verenigingsniveau in praktijk gebracht, maar ook tijdens een korfbalwedstrijd! Als team werd met elkaar gewerkt voor het beste resultaat en soms betekent dit ook dat je iets voor elkaar en je medespelers doet. Mooi om te zien en om trots op te zijn. Als bestuur hopen we dat “met elkaar en voor elkaar” iets wordt wat in onze Merwede-genen zit en waar onze vereniging om bekend zal staan. Of je nu speler, trainer, vrijwilliger of supporter bent!

Het zaalseizoen in de Stoep was bijzonder. Het ontbreken van sportkantinefaciliteiten was uitermate vervelend voor ons én de bezoekende verenigingen. Het heeft veel leden véél tijd en inspanning gekost om de pop-up kantine op te zetten en te laten draaien. Een troost is dat het ons als vereniging qua financiën wel het nodige heeft opgeleverd. Dank aan ieder!

Tijdens het zaalseizoen was er “gezien het aantal krukken” helaas sprake van best veel blessures. Daarnaast soms ook persoonlijk leed. Via deze weg een spoedig herstel en sterkte gewenst.

Ook heeft Arthyn aangegeven na dit seizoen te gaan stoppen. Jammer, hij heeft mooie dingen bereikt; zoals recent het zaalkampioenschap van het 2e! Hopelijk lukt het hem en onze selectie om zijn SKC Merwede/Multiplaat-periode mooi af te sluiten.

Wanneer jullie dit lezen hebben velen inmiddels weer buiten getraind. Ik heb gezien dat er door een club vrijwilligers hard gewerkt is om de accommodatie er weer netjes uit te laten zien en ook is Kees Cleton met zijn kantine-club aan de slag gegaan met een plan om de keukenfaciliteiten te verbeteren. Als het goed is kunnen we binnenkort de resultaten zien (bij een bardienst) of proeven als klant!

Tijdens het zaalseizoen hebben we bezoek gehad van ‘politiek’ Sliedrecht. De VVD en Pro Sliedrecht hebben een wedstrijd in de Stoep bijgewoond en als bestuur hebben we hen bijgepraat over onze vereniging en de uitdagingen waar we de gemeente voor nodig hebben, waaronder de renovatie van onze sportvelden. We hopen van harte dat hier gehoor aan gegeven zal worden. Ad de Waard beschrijft in zijn update de huidige stand van zaken.

Tot slot wil ik aandacht vragen voor ons 80-jarige jubileum. Omdat we als bestuur vinden dat dit een bijzondere mijlpaal is, zijn er een aantal leden die zich gaan richten op het organiseren van ‘iets leuks’. Heb je zin om mee te denken of te doen, richt je dan tot Gerard Kraaijeveld. Vele handen maken er vast iets leuks van!

Voor nu een goed veldseizoen met veel korfbalplezier gewenst.

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat  
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca