Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

TERUGBLIK PAASTOERNOOI BIJ VRIENDENSCHAAR

  GEPUBLICEERD OP   11 APRIL 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Vorige week maandag vond het jaarlijkse paastoernooi weer plaats bij korfbalvereniging Vriendenschaar. Aan dit toernooi deden 's ochtends de D1 en C1 mee en 's middags speelden de B1 en de A1 hun wedstrijden.

Merwede/Multiplaat A1
Als eerst speelde de A1 tegen Victum. Ondanks dat de A1 een hele tijd met 1-0 achterstond, was de eindstand uiteindelijk een gelijkspel: 3-3. In de andere wedstrijden werd er nogmaals gelijkgespeeld en er werden ook nog 2 wedstrijden gewonnen! Op het toernooi is de A1 als 2e geëindigd op basis van het aantal gescoorde doelpunten (gelijke stand in punten en doelsaldo met Victum).

Merwede/Multiplaat B1
Na een oefenwedstrijd met een ruime eenvoudige overwinning op Tiel en een moeizame overwinning bij PKC in de eerste competitiewedstrijd was het jaarlijkse Paastoernooi een mooie gelegenheid om nog wat meer ritme op te doen. Uiteindelijk leverde overwinningen op GKV, Vriendenschaar en HKC en een onnodige nederlaag tegen Vitesse een 2e plaats op. Fijn om te zien dat Eveline weer haar minuutjes had meegepakt na haar operatie en invallers Levi en Ashley draaiden prima mee. Nu weer de focus op de competitie richten met de eerstvolgende wedstrijd op 14 april tegen Albatros.

Merwede/Multiplaat C1
De C1 heeft tijdens het toernooi helaas geen wedstrijden kunnen winnen. Ondanks dat er voldoende kansen gecreëerd werden, wilde de bal niet door de mand vallen en werden de wedstrijden nipt verloren. Ondanks de nederlagen zijn er goede wedstrijden gespeeld en zijn de trainingsdoelen van de afgelopen weken goed in de wedstrijdjes naar voren gekomen.

Merwede/Multiplaat D1
De D1 speelde dit toernooi tegen lastige tegenstanders die allen op een hoger niveau spelen dan de D1. Desondanks heeft de D1 in alle wedstrijden laten zien dat ze hard hebben gewerkt en dat er voor elke bal werd gestreden. Dit resulteerde in 2 gelijke spelen en 2 verliespartijen. We zijn erg trots dat we als 4e zijn geëindigd met 2 punten!
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca