Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

BEREID JE ALS TRAINER VOOR OP VOLGEND SEIZOEN!

  GEPUBLICEERD OP   15 MEI 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Het trainen en coachen van de jeugd is hartstikke leuk maar tegelijkertijd ook erg lastig. Afgelopen jaar hebben we de korfbaltrainer 2 cursus gedaan. Daarbij draait het steeds om de 4 inzichten van het trainerschap. Structureren-stimuleren-individuele aandacht geven-regie overdragen. Klinkt het niet bekend? Bekijk dan eens de video onderaan dit bericht.

Als vereniging zijn wij ontzettend trots op de inzet van vele trainers/coaches die iedere week weer voor een groep kinderen staan. Het seizoen loopt op zijn einde en de voorbereidingen op een nieuw korfbaljaar zijn in volle gang. Gelukkig zijn er weer veel trainers en coaches bereidt om na de vakantie weer wekelijks kinderen op te leiden. Maar vanwege het grote aantal jeugdteams zijn wij ook nog steeds op zoek naar nog meer trainers en coaches. Dus lijkt het je leuk meld je aan bij een van de coördinatoren.

Om je een beetje op weg te helpen hebben we alvast een aantal tips! Heb je vragen, dan kan je deze altijd delen met de opleidingscoördinatoren of de coördinator van de desbetreffende leeftijdscategorie.


 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca