Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

SUPERHELDEN TERUG VAN SUPERKAMP!

  GEPUBLICEERD OP   21 MEI 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen vrijdag vertrokken zo’n 70 jeugdleden van Merwede/Multiplaat richting Oldebroek op weg naar een nieuw kamphuis. Nadat iedereen zijn slaapplek gevonden had, was het tijd om elkaar te leren kennen door het kennismakingsspel. ’s Avonds werd het eerste bosspel gespeeld, waarin de groepjes op zoek moesten naar de ingrediënten van een levenselixer. ’s Nachts was de Spooktocht (aan het gegil te horen) een groot succes.

Ondanks de korte nacht, was iedereen de volgende dag fit genoeg om onderweg naar het dorp op zoek te gaan naar Superhelden en vragen te beantwoorden. In het dorp kregen de groepjes en appel en een ei, welke werden geruild voor waardevolle spullen. Terug bij het kamphuis stonden er lekkere pannenkoeken klaar. Na het eten volgde opnieuw een spel, wat in het teken stond van uithoudingsvermogen, behendigheid en samenwerken, om uiteindelijk een zo mooi mogelijk sportcomplex bij elkaar te spelen. Daarna kon er bij het kampvuur uitgerust worden.

Zondag stond in het teken van het thema ‘Superhelden’. Verkleed als Superheld werd er in de ochtend gezocht naar de moordenaar, de moordlocatie en het moordwapen van de moord op één van de Superhelden. ’s Middags werd het Super Meerkamp gespeeld, wat afgesloten werd met een watergevecht tussen de leiding en de kinderen. De dag werd afgesloten met een toneelstuk per groepje, waarin een held, schurk en slachtoffer een rol speelden. De disco die hierop volgde ging tot in de late uurtjes door.

Ondertussen speelde de A-jeugd het spel ‘Wie is de Mol?’, waarbij ze er door verschillende spellen achter moesten komen wie de boel aan het saboteren was. Iedere dag volgde er een test en bijbehorende executie. Het was maar goed dat de A’s voldoende kleding bij zich hadden, want ze bleven niet schoon tijdens de spellen en executies. Op zondag werd de Mol ontmaskerd en werd er teruggeblikt op de Mol-acties en verborgen aanwijzingen.

Maandagochtend was het alweer tijd om de spullen te pakken en het kamphuis gedag te zeggen. Wat ging het snel voorbij. Het was weer een onvergetelijk kamp! Nu tijd om bij te slapen… en houd Facebook in de gaten voor de foto’s!

Sponsoren
Dit kamp werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren; dankzij Van Os groenten en fruit, Albert Heijn, Jan Pannenkoeken & Deeg, Remia en Gouda’s Glorie heeft de gehele kampgroep kunnen genieten van heerlijk eten. Ook de ouders die hebben gereden en iedereen die boodschappen heeft ingeleverd willen we net als onze sponsoren bedanken. Verder zijn we erg blij met de donatie van € 150,-, welke we hebben ontvangen uit de opbrengst van de kleding die ingeleverd, geruild en doorverkocht wordt. Van dit bedrag zal nieuw buitenspeelgoed gekocht worden, zodat we ook volgend jaar een onvergetelijk kamp kunnen beleven.

Voor iedereen die mee is geweest
Ben jij mee geweest op kamp? Het is verstandig om nog even goed te checken op teken, aangezien we in een bosrijke omgeving zijn geweest en spellen in het bos hebben gedaan. Ben je spullen kwijt? In de kantine liggen de gevonden voorwerpen. Op naar volgend jaar!

Pinksterkamp 2018
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca