Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

FEESTELIJKE ZATERDAG IN AANTOCHT!

  GEPUBLICEERD OP   23 MEI 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Aanstaande zaterdag 26 mei beloofd een mooie dag te worden voor SKC Merwede/Multiplaat. Er zijn diverse teams die zaterdag kampioen kunnen worden. De huidige standen per team zijn te raadplegen via http://www.skcmerwede.nl/competitie/standen.htm
Het zou leuk zijn als er zoals elke week weer veel supporters zijn, maar houdt er rekening mee dat je op de fiets komt in verband met parkeerproblemen.

Vanaf 14:30uur vindt de kick off van de SKC Merwede Businessclub plaats. De Businessclub is gericht op het creëren van een netwerk voor sponsoren van de korfbalvereniging. De sponsoren ontmoeten elkaar binnen de stichting op bijeenkomsten, evenementen of andere daaraan gerelateerde activiteiten om zo met elkaar te netwerken.
Opbrengsten die voortkomen uit de leden van de Businessclub worden deels ter beschikking gesteld aan de vereniging voor de aanschaf van tastbare zaken.

Er zijn diverse relaties uitgenodigd om de wedstrijd van ons eerste team te aanschouwen. Bij winst op HKV Achilles uit Den Haag doet SKC Merwede/Multiplaat nog steeds mee om het kampioenschap.
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca