Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

TOERNOOI VOOR AANSTAANDE F- EN E-JEUGD

  GEPUBLICEERD OP   7 JUNI 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Op zaterdag 16 juni vindt een toernooi plaats bij Vriendenschaar in Hardinxveld voor E- en F-kinderen. Let op: Dit is op basis van de nieuwe ploegindelingen, die volgende week bekend worden gemaakt. Het is meteen een mooie gelegenheid om alvast een beetje aan het nieuwe team te wennen.

Wij zullen aan dit toernooi meedoen met 4 E-teams (E1 t/m E4) en met 3 F-teams (F1 t/m F3). Voor de F-teams geldt, dat alle F-kinderen aan dit toernooi mee zullen doen; er zijn komend seizoen namelijk ook 3 F-teams. Zodra de indeling van de E-teams bekend is, wordt ook duidelijk welke kinderen in E1 t/m E4 zitten en dus op dit toernooi zullen spelen.

De organisatie van Vriendenschaar doet z’n best om er een leuk programma van te maken. Naast de wedstrijden zijn er namelijk diverse spelletjes, zoals blikgooien, sjoelen, zaklopen en skippyballenrace. Ook zijn er springkussens om lekker op te springen. Het wordt vast en zeker een heel gezellig toernooi! Hierbij het programmaboekje, zodat het programma van deze dag alvast bekend is.


 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca