Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT B1 WINT NK!

  GEPUBLICEERD OP   9 JUNI 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Vandaag, zaterdag 9 juni, streed Merwede/Multiplaat B1 mee om het Nederlands Kampioenschap. Vanochtend vroeg is de bus met spelers en supporters vertrokken richting Nijverdal. Om 11.00 uur speelden zij de eerste poulewedstrijd tegen BEP B1. Deze bloedstollende wedstrijden wisten ze met 10-8 te winnen. Ook de tweede wedstrijd tegen Rust Roest werd omgezet in winst. Gelukkig was het gelijkspel tegen Apeldoorn B1 voldoende om door te gaan naar de finale!

In de finale kwam Merwede/Multiplaat B1 uit tegen KOAG B1. Ondanks de spanning die komt kijken bij een kampioenswedstrijd, hielden onze Merwedianen het hoofd koel en wisten ze deze wedstrijd te winnen met 12-8! En dat maakt Merwede/Multiplaat B1 de winnaars van het NK, wat een prestatie!

Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom wordt de ploeg vanavond feestelijk onthaald in de kantine. Ben jij er ook bij om hen te feliciteren?! De verwachting is dat de spelers rond 20.00 uur met de bus bij de kantine aan komen. De kantine is geopend vanaf 19.30 uur.

Merwede/Multiplaat B1 wint het NK!
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca