Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

SCHEIDSRECHTERS IN SEIZOEN 2017/2018

  GEPUBLICEERD OP   15 JULI 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Jeugdscheidsrechters:
Het was soms moeilijk om de cursisten in te delen omdat er zelf gespeeld of een ploegje begeleid moest worden, maar uiteindelijk hebben we er weer een groep enthousiaste jeugdscheidsrechters bij, dit zijn: Reijer van den Herik, Marcella Roskam, Imme Wienk, Gaby Spaans, Jimmy Lemmen, Sofie Kamperman, Sanne Roskam, Marco Kwakernaat, Sharon Verheij, Shannon Kloosterman en Roy de Bruin. Alle geslaagden natuurlijk hartelijk gefeliciteerd. Zij mochten tevens een jeugdscheidsrechters-shirt ontvangen (of krijgen dit alsnog). We willen alle begeleiders bedanken bij de hulp die we hebben gehad bij het begeleiden van deze scheidsrechters.

Scheidsrechters:
Onze nieuwbakken Bonds-scheidsrechter Leon Honkoop is volop aan het fluiten geslagen. En mede door de inzet van onze andere scheidsrechters zijn er zowel in de zaal als op het veld zoveel wedstrijden gefloten dat er geen straf zoals wedstrijdpunten in mindering of boete werd opgelegd. Er zijn er zelfs zoveel gefloten dat het maximum resultaat is geboekt zodat we aan de clubkas een positief saldo kunnen toevoegen.

Korfbalmasterz:
Na het opstarten vorig jaar met de B-jeugd werden we door de KNKV plotseling geconfronteerd met het feit dat alle spelende leden vanaf de C t/m de senioren het volgend seizoen in het bezit moeten zijn van het Korfbalmasterz-spelregelbewijs. Hierdoor moesten op korte termijn veel leden aan de slag om dit certificaat te behalen. De meesten van jullie zijn hiervoor geslaagd dus: GEFELICITEERD! Degene die het nog niet behaald hebben willen we vragen om dit zo snel mogelijk in het volgend seizoen te gaan doen. Succes gewenst.

Start opleiding najaar 2018
In het najaar van 2018 willen we weer starten met een nieuwe scheidsrechters opleiding, zodat we de groep met scheidsrechters verder kunnen uitbreiden. Een aantal enthousiastelingen hebben zich al aangemeld, maar er kunnen nog mensen bij! Heb je vragen of heb je interesse? Neem contact op met ons.

Allemaal prettige vakantie toegewenst,
Olaf Wienk, Marcella Roskam en Gerard van Eijl.
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca