Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

ALTERNATIEF TRAININGSPROGRAMMA

  GEPUBLICEERD OP   14 AUGUSTUS 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Beste leden,

Zoals aangekondigd in mijn vorige bericht, is het gelukt om een alternatief trainingsprogramma te maken. Met medewerking van onze buren Trimclub ABC, de beheerders van de Stoep, korfbalvereniging Triade én gepuzzel van een aantal leden kunnen veel trainingen doorgaan; waarvoor dank aan iedereen!

Voor de exacte data en tijdstippen verwijs ik jullie naar het gepubliceerde schema. Op dit moment wordt nog gewerkt aan de trainingen van de laatste week vóór de daadwerkelijke oplevering van 31 augustus. Houd de site hiervoor in de gaten.

Via deze weg wil ik nog wel een appèl op iedereen doen, met de vraag om ons als gasten te gedragen. Houd de velden en de sporthal schoon en help eventueel de beheerders een handje wanneer nodig. De voetbal van Trimclub ABC gaat gewoon door; maak tijdig ruimte en wacht even tot de voetballers uitgespeeld zijn met het klaarzetten van de materialen.

Tot slot wil ik iedereen nadrukkelijk vragen om onze velden niet te betreden! Elke oneffenheid, door ons veroorzaakt, door het toch betreden, kan vertraging veroorzaken in de oplevering.

Een wat andere voorbereiding dan anders… Maar, zoals ik al eerder meldde: houd het uiteindelijke resultaat voor ogen. Mooie nieuwe velden waar we veilig en verantwoord op kunnen spelen!

Succes met de voorbereiding en hartelijke groeten namens het bestuur.

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca