Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VERTRAGING IN AANLEGGEN KUNSTGRAS

  GEPUBLICEERD OP   28 AUGUSTUS 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  De afgelopen week is er hard gewerkt aan het egaliseren van het veld, om vervolgens het kunstgras erop te kunnen leggen. Helaas bleek bij de eerste keuring dat de ondergrond nog niet stabiel genoeg was. Omdat de kwaliteit van ons veld voorop staat en het kunstgras pas gelegd wordt als de ondergrond door alle partijen (KNKV, de uitvoerder en wij als vereniging) goedgekeurd is, betekende dit dat er eerst extra werk verricht moest worden, voordat er met de volgende stap kon worden verder gegaan. Daarnaast blijken er problemen in het tijdig kunnen leveren van de grasmat; die heeft vertraging opgelopen.

Met name de vertraging van de levering van de grasmat was niet in de planning opgenomen en brengt uitstel in de opleverdatum met zich mee. Er wordt door de uitvoerder zo hard mogelijk gewerkt om deze uitstel zo beperkt mogelijk te houden. Vandaag heeft de gemeente ons verteld dat de opleverdatum is verschoven naar donderdag 6 september.

Voor ons als vereniging houdt dit in dat een groter deel van onze voorbereiding (voor zover mogelijk) verplaatst zal moeten worden naar alternatieve locaties. Deze opties worden op dit moment uitgewerkt en zodra hier meer over bekend is, zal hierover worden gecommuniceerd op de website. Houd de website de komende tijd goed in de gaten. De eerste competitiewedstrijden van 8 september kunnen naar verwachting gespeeld worden op ons nieuwe kunstgrasveld.

Overlast waar we ieders begrip voor vragen, met het eindresultaat voor ogen: nieuwe kunstgrasvelden waar we veilig en verantwoord op kunnen spelen!

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca