Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT WINT OOK VAN VALTO

  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT  1 - VALTO 1      |  UITSLAG 13-9  |  MEER NIEUWS..  
     
  Het eerste team van Merwede/Multiplaat heeft een goed vervolg kunnen geven aan de overwinning van vorige week. Na Vriendenschaar werd deze keer Valto op het gloednieuwe kunstgras verslagen: 13-9.

Het begin van de wedstrijd leek wel een herhaling van het begin van vorige week. Merwede/Multiplaat kwam weer moeizaam op gang, waar de tegenstander de korf wel wist te vinden. Een snelle 0-3 achterstand was het gevolg. Wat tactische omzettingen binnen de vakken bleken effect te hebben en met veel strijdlust knokte Merwede/Multiplaat zich terug tot 3-4. Toch was het Valto dat het gaatje weer vergrootte naar 3 doelpunten wat de tussenstand op 3-6 bracht. Hierna volgde een sterke fase van de roodwitten. Verdedigend werd veel druk gegeven waardoor Valto slechts korte aanvallen kon spelen. Merwede/Mulitplaat kon veelvuldig herhalen door de rebound goed in te vullen. Via veel verschillende schijven kon de thuisploeg het verschil verkleinen, op gelijke hoogte komen en zelfs vlak voor rust de voorsprong pakken: 7-6.

Na de rust kon Merwede/Multiplaat het verschil al snel naar 2 brengen. Valto gaf zich echter niet zomaar gewonnen. En wist al snel het verschil twee maal weer op 1 doelpunt te brengen en kon uiteindelijk zelfs op gelijke hoogte komen: 9-9. Voor zowel de spelers, de coaches en het publiek ontzettend spannend wie uiteindelijk aan het langste eind zou gaan trekken. Door tactisch te wisselen kon Merwede/Multiplaat een aantal strafworpen forceren die een 11-9 voorsprong opleverde. Verdedigend kwam Merwede/Multiplaat niet meer in de problemen en produceerde Valto enkel nog eenschots aanvallen. Aanvallend kon Merwede/Multiplaat het gat naar 4 brengen door een mooie doorloopbal en een strafworp. De scheidsrechter vond het daarna wel mooi geweest en floot af bij een 13-9 stand.

Weer twee zwaarbevochten, dik verdiende punten die Merwede/Multiplaat bij mag schrijven. Volgende week gaat het vlaggenschip op bezoek bij Nieuwerkerk. Ook Nieuwenkerk wist de eerste twee wedstrijden te winnen. De wedstrijd start om 15.30 uur.
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca