Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

DUG-OUTS NOG NIET TE GEBRUIKEN

  GEPUBLICEERD OP   20 SEPTEMBER 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  De aanwezigen op ons veld hebben zaterdag de nieuwe dug-outs kunnen bewonderen. Hiermee hebben we er een mooie voorziening bij waarmee we onze teams en gasten die op het hoofdveld spelen kunnen faciliteren. Mede mogelijk gemaakt door een sponsor waarvan de commerciële uitingen nog aangebracht moeten worden op de dug-outs.

Helaas is er bij installatie een mankement aan de materialen geconstateerd. De dug-outs zijn onvoldoende stabiel en er is geconstateerd dat deze door de wind omver geblazen kunnen worden, zoals vrijdagmiddag ook gebeurd is. Hiervoor is afgelopen zaterdag een tijdelijke voorziening aangebracht om elk risico te mijden, afgelopen zaterdag was het ook een prachtige vrijwel windstille dag.

Met het bestuur zijn wij van mening dat veiligheid belangrijk is en we geen enkel risico voor onze leden of gasten op het veld mogen nemen.

De dug-outs kunnen op dit moment niet veilig gebruikt worden en mogen daarom niet gebruikt worden op onze velden. Er is overleg met leverancier en fabrikant en we hopen op een spoedige en bevredigende oplossing. We houden iedereen op de hoogte over de voortgang.

Met vriendelijke groeten,
Kees Cleton,
Facilitaire zaken

Dug outs
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca