Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWE SPONSOR: BOVEKO

  GEPUBLICEERD OP   14 OKTOBER 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  We zijn erg blij met Boveko, onze nieuwste sponsor. Boveko Bedrijfsverzekeringen zal prominent aanwezig zijn met een reclamedoek in Sporthal de Stoep.

Boveko is een onafhankelijke en ervaren adviseur die gespecialiseerd is in zakelijk verzekeren. Met ruim 10 jaar bestaan, bieden zij een stevige basis ervaring aan. Boveko hecht waarde aan persoonlijk contact, onafhankelijkheid en een compleet aanbod. Op deze manier kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Boveko vindt dat verzekeren maatwerk is en zakelijk verzekeren een vak apart. Boveko neemt graag alle zorgen uit handen, zodat u alle tijd en energie in uw onderneming kunt steken. Met behulp van het ervaren team en het vergelijken van talloze maatschappijen zorgen ze dat u de juiste verzekering(pakket) kunt afsluiten.

U bent te allen tijde welkom op het kantoor in Dalem (Gorinchem). Daar kunnen ze uitgebreid uw wensenpakket doornemen. Aan de IJsbaan 12 te Sliedrecht kunt u op afspraak ook het kantoor in Sliedrecht bezoeken. Boveko werkt nauw samen met Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen te Dalem (Gorinchem).

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca