Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

LADIES NIGHT EEN GROOT SUCCES!

  GEPUBLICEERD OP   21 OKTOBER 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Woensdag 18 oktober was het dan zover: de Ladies Night. ‘s Middags zijn we begonnen met de opbouw van de kramen en vanaf 16.00 uur kwamen de standhouders hun kraam inrichten. Om 19.30 uur was de start van de avond. Het was voor ons erg spannend, want wij hadden geen idee hoeveel mensen erop af zouden komen.

De dames werden ontvangen met een welkomstdrankje en konden dan langs de kramen gaan. Er was van alles te koop. Zo kon je voor lekkere broodjes hamburger of een portie saté terecht bij Slagerij Bart Adriaanse. Voor leuke sieraden en haarbanden e.d. kon je terecht bij Haarsieraad. Er was een kraam waar men leuke zelfgemaakte sjaals en kussen kon kopen of bestellen. Ina Boer had zelfgemaakte kraamcadeaus en prachtige beelden die zij ook zelf maakt en je kon bij haar ook workshops afspreken voor het maken van al deze dingen. Onderling Fonds was er om iets te vertellen uitvaartverzekeringen, en bij Voldaan kon je terecht over voedingsadvies. Verder was er ook een kraam met Oriflame en Tupperware en voor de lekkere smoothies moest je naar Beesmoothie. Er was ook een modeshow, waarbij de kleding was verzorgd door Fashioning en Shoeby en de haren werden gedaan door Mirjo. En natuurlijk was deze kleding ook te koop. De modeshow werd gelopen door een paar leden van de korfbal. Er waren 15 goodiebags te verloten in 3 rondes van 5 goodiebags. Om kans te maken op één van deze goed gevulde goodiebags, moest men een lootje hebben. Deze kreeg je bij de kramen als je iets had gekocht en dus des te meer je kocht des te meer kans je had.

Om 22.00 uur was de avond afgelopen en we kunnen terugkijken op een gezellige en zeer geslaagde avond. Langs deze weg willen wij iedereen bedanken die deze avond mogelijk hebben gemaakt. Dus bedankt vrijwilligers die geholpen hebben met het opbouwen en afbreken van de kramen, geholpen hebben achter de bar, de modeshow hebben gelopen en bij de kramen hebben geholpen als men het even druk had. Natuurlijk de standhouders die toch aanwezig wilde zijn terwijl wij iedere keer op hun vraag “hoeveel mensen verwachten jullie” moesten antwoorden dat we geen idee hadden. En natuurlijk ook de mensen die de moeite hebben genomen om langs te komen!

Namens de Ladies Night Commissie,

Desiree Tigelaar, Saskia Bikker, Bernadette Struijk en Jolanda van Son

Ladies Night

Ladies Night
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca