Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

02 ACCOUNTANTS BREIDT SPONSORCONTRACT UIT

  GEPUBLICEERD OP   21 OKTOBER 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Onze trouwe sponsor O2 Accountants zal, naast het sponsoren van onze A1 en een reclamebord op ons buitencomplex, nu ook een advertorial plaatsen in de presentatiegids en in Sporthal de Stoep te zien zijn met een reclamedoek in frame.

O2 Accountants staat voor professionaliteit, pragmatisch en toegevoegde waarde. Ze hebben een open en transparant gesprek met de klant. Pas als je weet wat een klant bezighoudt, kun je doelgericht en efficiënt adviseren is het motto. Hierbij denken zij als accountants en handelen ze als ondernemers. Altijd met persoonlijke aandacht, tijd en focus.

Met deze focus streven ze hun visie na. Bouwen aan een duurzame relatie met de klanten, gebaseerd op wederzijds respect en een pro-actieve houding ten aanzien van de klant en regelgeving.

O2 Accountants heeft een platte organisatie-structuur met korte lijnen. De werksfeer is open en informeel, de werkwijze pragmatisch en doelgericht. Een sterk team met vier partners in de directie, allen afkomstig vanuit een Big Four omgeving en meer dan 30 medewerkers. Bij O2 Accountants werken uitsluitend ervaren en goed opgeleide mensen, die servicegericht en betrokken zijn. Daardoor zijn ze flexibel en kunnen ze snel schakelen, doordacht en doelgericht.

Wil je meer weten? Een kop koffie staat altijd voor je klaar. Mocht er aanleiding zijn voor een uitgebreide kennismaking, dan doen ze dit graag op een wijze die passend is. Persoonlijk nemen ze de tijd om een rondje met je te varen op één van de waterrijke locaties ergens in Nederland.

We zijn verheugd dat O2 Accountants de jarenlange verbintenis aan onze vereniging uitbreidt.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca